Wilt u uw droomhuis laten bouwen en zoekt u daarvoor een vakkundig bouwbedrijf in Epe? Van Dijk laat uw woonwensen tot leven komen. Wij bieden specialistisch maatwerk en denken met u mee vanaf het bouwplan tot aan het interieur.

Bouwbedrijf Epe maakt het

Elk nieuwbouwhuis kent een intensief en uniek bouwproces. Om dit proces voor u zo prettig en helder mogelijk te laten verlopen, kunt u rekenen op betrokkenheid, vakkundigheid en helderde communicatie. Wij staan als bouwbedrijf in Epe het hele proces voor u klaar. Met ruim 15 jaar ervaring in de bouw van exclusieve woningen kunt u vertrouwen op specialistisch maatwerk, veel kennis en een kritische blik.

Een impressie van ons werk

In klassieke en moderne stijl

Bepaal het type en de stijl van uw woning

Als bouwbedrijf realiseerden wij al diverse woningen in Epe. Denk aan vrijstaande woningen, maar ook twee-onder-een-kapwoningen. Heeft u ook al nagedacht over de stijl van uw woning? Wij denken graag met u mee en bouwen de stijl die u wenst.

Maatwerk keuken door bouwbedrijf Epe

In uw woning een maatwerk keuken laten plaatsen? Dat doen wij ook voor u. Onze interieurbouwers realiseren nog veel meer maatwerk producten. Denk aan inbouwkasten, trappen, TV-meubels en ensuite kasten met schuifdeuren. Door het interieur ook door bouwbedrijf Epe te laten verzorgen, weet u zeker dat uw huis zowel van binnen als buiten volledig op elkaar is afgestemd.

Toekomstgericht bouwen

U wilt zo lang mogelijk van uw woning in Epe genieten. Daarom denken wij na over de toekomst en bouwen we op een duurzame manier. Wij maken duurzame keuzes als het gaat om materialen en energiegebruik. Dat betekent voor u zo lang mogelijk woonplezier en een besparing op kosten.

Geselecteerde onderaannemers

Omdat kwaliteit en vakkundigheid voorop staan, werken wij uitsluitend met geselecteerde onderaannemers. Uw woning in Epe wordt met uiterste zorgvuldigheid gebouwd. Daar kunt u op rekenen.

Maak kennis met Bouwbedrijf Van Dijk

Wilt u een huis in Epe door ons bouwbedrijf laten bouwen? Of wilt u ambachtelijk interieur op maat laten maken door onze vakkundige meubelmakers? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijke kennismaking en een betrouwbare offerte.